Frakt & Returer : gratisebra.se!

Frakt & Returer

Våra leveranser kan tillverkas över hela världen av Post Air Mail och DHL Express.

Varje beställning kan ta 1-3 arbetsdagar att behandlas, men i de flesta fall behöver vi bara en dag att behandla din beställning. Denna tidsperiod är oberoende av inlämningsperioden, så om du vill få en uppfattning om leveranstiden, överväg följande:

Bearbetningstid + Leveranstid = Leveranstid

Leveranstid: Leverans och beräknad leverans: 10 - 15 dagar

När din beställning har skickats får du ett meddelande via e-post. Beställningar som skickas kommer att förses med en spårningskod om så önskas. I vissa fall kan det förekomma oväntade förseningar. Om en lång fördröjning i behandlingen av din order ges, meddelas via e-post eller telefon.

Kom ihåg att både din beställning och eventuella uppgifter i din beställning kan inte ändras efter att du har utfört fraktpaketet. Vi förstår att ibland vill du ändra eller avbryta din order, men var noga med att göra det i tid, snälla.

Lämna tillbaka

Din tillfredsställelse är garanterad att köpa via vår hemsida. Retur av de defekta produkterna accepteras så länge som en förfrågan utfärdas inom 30 dagar från den dag du mottog din beställning. Produkterna kan också accepteras för ersättning i den utsträckning de aldrig har använts och en begäran skickas till inom 15 dagar från den dag du mottog dem. Fraktkostnader är inte föremål för återbetalning.

 

Vi kontrollerar våra produkter innan de sätts i bruk. Innan du lämnar någon beställning, inspektera varje del av ordern. Om du har frågor om hur du använder våra produkter, kontakta oss, vi hjälper dig gärna. Vår hemsida ansvarar inte för skador som orsakats av personer under eller efter användning av produkterna.

Byta

Defekta produkter kan bytas ut för en annan kopia av samma modell så länge en förfrågan skickas inom 15 dagar från det att du mottog din beställning. Inga ändringar accepteras utöver denna 15-dagarsperiod. Fraktkostnader är inte föremål för återbetalning.

Ersättning

Produkterna kan återvinnas om:

1. En förfrågan skickas inom 15 dagar från det att du mottog din beställning.

2. Produkten har inte använts.

3. Allt fraktmaterial, med förpackning, tillbehör och leveranser ingår i avkastningen.

4. Fraktpaketet betalas av kunden.

 

Alla produkter som inte uppfyller ovanstående villkor är föremål för avgift för retur fraktkostnader.

Ingen återbetalning för skadade produkter eller de som saknas i originalförpackningen accepteras. Om kunden inte lånar ut sig för att betala fraktkostnaderna, inte för återbetalning.

Återbetalning kommer att ges enligt samma blankett som används för köp, och kommer att göras inom en period av 14 dagar vanligtvis.

För någon annan fråga är du välkommen att kontakta oss.

Tillbaka